Routebeschrijving naar Landgoed Heelsum, Roggekamp 3, Heelsum.

 

 


 

Routebeschrijving Van Lanschot Kempen, Amsterdam WTC (Download)

Bezoekadres: Beethovenstraat 300, 1077 WZ Amsterdam
Parkeren: World Trade Center, Strawinskylaan 1, 1077 XW Amsterdam

Per auto

Komend vanuit de richting Utrecht:Op de ring A10 (zuid) neemt u de afslag s109 – RAI. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf onder de snelweg door. Vervolgens gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf.
U rijdt rechtdoor en gaat bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Na circa 200 meter rijdt u onder het viaduct door. Dit is de (verlengde) Beethovenstraat. Ons pand bevindt zich direct aan uw linkerzijde.

Komend vanuit de richting Den Haag:Op de ring A10 (zuid) neemt u de afslag S108 – VU. Aan het einde van de afrit volgt u de borden Zuidas. Sla linksaf naar de Amstelveenseweg en ga meteen weer linksaf de Boelelaan op. Bij het volgende verkeerslicht slaat u linksaf de Parnassusweg op. U rijdt onder het viaduct door en neemt de tweede afslag aan uw rechterhand.

ParkerenDe parkeergarage van het WTC bevindt zich aan de Strawinskylaan 1. Bij het inrijden neemt u een kaart uit de automaat. Na de slagboom houdt u meteen rechts aan en volgt de bordjes ‘Van Lanschot Kempen’. U kunt parkeren op één van de 20 bezoekersplaatsen die zijn gemarkeerd met Van Lanschot Kempen. De toegang tot ons kantoor ligt aan uw linkerzijde in het midden van de bezoekersplaatsen. Uitrijden: voor vertrek kunt u uw parkeerkaart laten stempelen bij onze receptie. Als u de parkeergarage verlaat, biedt u deze bij de slagbomen aan als uitrijkaart.

Per openbaar vervoer

Bij station Amsterdam-Zuid stoppen diverse treinen, (snel)- tram 5, metro 50 en 51 en diverse buslijnen. Voor meer informatie zie www.9292.nl.

Looproute (buitenom) <5 minutenHet station Amsterdam-Zuid verlaat u via de uitgang Zuidplein richting het WTC. U loopt rechtsaf meteen het Mathijs Vermeulenpad op. U loopt parallel langs het spoor met aan uw linkerzijde de gebouwen. Aan het einde ligt het Van Lanschot Kempen-gebouw aan uw linkerzijde.

Parkeren:

Bezoekadres:

 


 

Routebeschrijving naar Van Lanschot Kempen, Apollolaan 150, Amsterdam.

U kunt “Willem Witsenstraat” in uw navigatie invoeren. De oprit van het kantoor bevindt zich in deze (eenrichting) straat. Bij aankomst in de Willem Witsenstraat *, ziet u aan de linkerzijde het kantoor van Van Lanschot (tegenover een basisschool). 
U kunt daar achter de slagboom parkeren op het parkeerterrein (beperkt aantal plaatsen) óf in de parkeergarage.  Vanuit de parkeergarage kunt u middels de lift of trap de ontvangsthal bereiken.